Fotbollströjor med Eget Tryck

ساخت وبلاگ

Nyligen, i en intervju med en argentinsk reporter, berättade Messi om sitt liv i Miami och några av sina åsikter om Paris, vilket väckte folks uppmärksamhet och diskussion.
När han pratade om livet i Miami sa Messi att han efter många år av karriär hoppas kunna slappna av själv. Varje dag i hans liv här är full av upptagen men också glad. Jag tror att detta har återspeglas fullt ut på Miami arena. När Messi tar på sig  Inter Miami CF Tröja och tävlar i MLS-arenan har alla fans redan känt glädjen som fotbollen ger Messi. Messi kommer nu att fokusera på de kommande Copa America- och MLS-matchea. Jag hoppas att han kan behålla god fysisk kondition och fortsätta att ge fansen glad fotboll!
Den avslappnade och trevliga atmosfären i Miami verkar mycket tyngre när man talar om upplevelsen av att bära en Paris Saint-Germain Tröja. Messi sa att upplevelsen i Paris verkligen var annorlunda än vad han föreställt sig, och allt händer av en anledning. Även om hans liv i Paris inte var bra, vann han ändå världscupen under sin tid i Paris. Argentina besegrade Frankrike och vann VM. Frankrike vann inte VM på grund av Argentina, ledd av Messi. Messi sa också att bland alla argentinska spelare är han den enda som inte får erkännande i klubben. Men angående detta tror jag att många fans tycker synd om Paris Saint-Germain, inte för Messi!

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Inter Miami CF Tröja,Paris Saint,Germain Tröja, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 43 تاريخ : جمعه 31 شهريور 1402 ساعت: 20:57

Nyligen skrev 33-årige Kyle Walker på ett nytt kontrakt med Manchester City, och de två partea kommer att föya kontraktet till 2026. I somras gick det rykten om att Walker var på väg att bära en FC Baye München Tröja. Men efter att Guardiola kom fram för att övertala Walker att stanna fick folk äntligen de goda nyhetea om Walkers kontraktsförlängning. Den här nyheten gjorde många Manchester City-fans glada.
Sommaren 2017 tog Walker på sig Fotbollströja Manchester City. Under sina 6 år med laget tog Walker helt och hållet nyckeln till lagets försvar. På 260 spelade matcher för laget hjälpte Walker laget att vinna 17 mästerskapstroféer, inklusive 5 Premier League-mästerskap och 1 Champions League-mästerskap. Walkers färdigheter och förmåga gör honom till en toppback. Hans enastående prestation vann inte bara många utmärkelser för laget, utan gjorde också ett djupt intryck på fansen.
Walkers kontraktsförlängning är utan tvekan goda nyheter för Manchester City. Hans närvaro ger stabilitet och trygghet till laget och laget. Walkers professionalism och kärlek till fotboll är beundransvärda. Han har alltid varit en mycket hårt arbetande spelare, alltid behållit sin vilja och strävan efter seger, och samtidigt inspirerat unga spelare. För Walker är detta bekräftelse och förtroende för hans karriär. Han kommer att fortsätta spela för denna fantastiska klubb och hjälpa laget att vinna fler utmärkelser. När folk fick nyheten om Walkers kontraktsförlängning uttryckte fansen sina välsignelser till henne. Alla i Manchester City är glada över att fortsätta arbeta med Walker. Jag tror att Walker kommer att hjälpa laget att nå fler vinster i nästa matcher.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Tröja,Fotbollströja Manchester City, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 45 تاريخ : شنبه 25 شهريور 1402 ساعت: 8:30

Som värd för Europacupen 2024 behöver det tyska laget inte delta i kvalet, men de drar ändå till sig uppmärksamhet från fotbollsfans runt om i världen på inteationella matchdagar. I en vänskapsmatch nyligen förlorade det tyska laget med 1-4 hemma mot Japan, och tränaren Flick fick sparken som ett resultat. I en vänskapsmatch som precis avslutats besegrade det tyska laget det franska laget med 2-1 på hemmaplan, vilket avslutade sin tre-matcher långa förlustsvit.
I den här matchen satt Mbappe, toppstjäan i den Frankrike Landslagströja, på bänken, men han spelade fortfarande de flesta av huvudspelaa. Uppställningen kan sägas vara väldigt stark. Under de första fyra minutea av matchen fick Muller, vars födelsedag var den dagen, en fantastisk start för det tyska laget. Gundogan ådrog sig en skada och drog sig tillbaka under matchen. Havertz, som har varit i dålig form den senaste tiden, gav en underbar assist. Efter att Sane gjort mål gav han det franska laget en straffspark, och Griezmann fick tillbaka ett mål. Till slut, under ledning av den tillfälliga tränaren, besegrade det tyska laget Frankrike med 2-1. Folk verkar se vitaliteten, kämpaglöden och andan som representeras av den Fotbollströja Tyskland igen.
Denna seger var inte bara deras första seger på de senaste sex matchea, utan också deras första seger över Frankrike sedan VM 2014. Detta är väldigt viktigt för det tyska laget som är i ett dalgång. Även om det bara var en uppvärmningsmatch förbättrade det lagets moral avsevärt. Förhoppningen är att under ledning av den tillfälliga tränaren och den nya tränaren som ännu inte tillträtt kan det tyska laget återvända till rätt väg och nå bra resultat i Europacupen.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Frankrike Landslagströja,Fotbollströja Tyskland, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 47 تاريخ : پنجشنبه 23 شهريور 1402 ساعت: 8:22

På den inteationella fotbollsmatchdagen fick den tyske tränaren Flick, som ledde Baye att vinna sex mästerskap, sparken av landslaget efter att ha förlorat med 1-4 mot Japan i en vänskapsmatch. Det tyska fotbollsförbundet meddelade också officiellt att kandidaten till den nya tränaren kommer att bekräftas inom kort. I tidigare undersökningar av landslagstränarkandidater är Liverpools huvudtränare Klopp den mest efterlängtade kandidaten till landslagstränare av tyska fans. Många fans tror att om Klopp kan ta över posten som landslagstränare så kommer det tyska landslaget definitivt att bli landslagstränare igen. Världens bästa lag.
Klopp har officiellt fungerat som Liverpool-tränare sedan 2015. Under hans ledning har Liverpool Tröja ofta dykt upp på mästerskapspallen de senaste säsongea, inklusive Champions League, FA-cupen och League Cup, samt Premier League-titeln som vunnits igen efter 30 år . Klopp också Han blev den bästa tränaren i Premier League och är också känd som en av de största tränaa i Liverpools historia. Klopp, som har spelat för Liverpool i åtta år, är mycket betrodd och välkomnad av laget och fansen.
I tidigare intervjuer fick Klopp många gånger frågan om han skulle träna det tyska landslaget, men Klopp svarade inte på denna fråga. Men tyska fans hoppas verkligen att Klopp kan bli huvudtränare för landslaget. De senaste åren har det tyska lagets prestation i både VM och Europacupen inte motsvarat de tyska fansens förväntningar. Efter att ha bytt tränare har situationen för det tyska laget inte förbättrats, och under Flicks mandattid skapade det till och med det sämsta rekordet efter varandra. Efter att Flick avfärdade komma ur klass, ansågs Klopp vara den bästa kandidaten för den tyska tränaren och den bästa kandidaten att ta den Tyskland Landslagströja till pallen. Men det nuvarande kontraktet mellan Klopp och Liverpool går inte ut förrän 2026, och lagets laguppställning genomgår omfattande justeringar. För Liverpool är Klopps betydelse för laget oersättlig. Om du vill att Klopp ska träna det tyska landslaget kan du därför behöva vänta tills hans kontrakt går ut.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Tröja,Tyskland Landslagströja, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 49 تاريخ : سه شنبه 21 شهريور 1402 ساعت: 1:30

Det sydamerikanska kvalet till VM har börjat. I den första omgången ledde Messi, iklädd en trestjäig Argentina Landslagströja, Argentina att möta Ecuador på hemmaplan. Messi gjorde matchens enda mål från en frispark, och hjälpte Argentina att besegra Ecuador med 1-0 och få en bra start på kvalomgången!
Det kan ses på slutresultatet att situationen på planen mellan de två sidoa i denna match var mycket spänd och intensiv. I denna avgörande kamp om det sydamerikanska VM-kvalet hoppas båda lagen på att vinna. Under större delen av matchen var båda sidor låsta i ett dödläge. Fram till den 78:e matchminuten fick Argentina en frispark på förstaplatsen, och Messi skickade återigen bollen i nät med en underbar båge. Detta ögonblick är utan tvekan kaevalen för alla Argentina-fans som bär trestjäiga Fotbolls Tröjor. Hittills i karriären har Messi gjort 65 frisparkar, vilket knyter honom till Beckham. Det finns fortfarande en 12-målslucka från Juninho, som rankas först i historien (77 mål).
Efter att ha vunnit VM har den 36-årige Messi slappnat av sin mentalitet helt, så hans prestation på planen är mer avslappnad och hans färdigheter demonstreras mer fullständigt. Argentinas senaste trestjäiga tröja ger också obegränsat förtroende till argentinska spelare. Det här spelet gjorde det också möjligt för alla att se det självförtroende och det lugn som de argentinska lagspelaa visade på planen. Deras prestation visade alla att det trestjäiga Argentina är fullt av hopp om ännu ett skott i Hercules Cup.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Argentina Landslagströja,Fotbolls Tröjor, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 49 تاريخ : شنبه 18 شهريور 1402 ساعت: 0:59

Manchester Uniteds ytterkant Anthony har anklagats för våld i hemmet av sin ex-flickvän. För några dagar sedan har Anthony dragit sig ur den brasilianska landslagstruppen i väntan på resultatet av utredningen. Enligt mediakällor kommer Anthony att möta samma öde som Greenwood, och kommer med stor sannolikhet att tvingas ta av sig Red Devils Fotbollströjor Billigt och lämna laget.
Manchester Uniteds ledning analyserar hur man ska avgöra Anthonys framtid. Tidigare har alla anklagelser mot Greenwood dragits tillbaka, men han misslyckades med att ta på sig Manchester United Tröja igen, utan lånades ut till Getafe. Greenwood kommer kanske inte att ha möjlighet att återvända till Manchester United under hela sin framtida fotbollskarriär. Därför förväntar sig det engelska laget att Manchester United kommer att behöva ta samma strikta inställning till Anthony.
Angående denna incident svarade Anthony också offentligt på sociala medier av respekt för fansen, vännea och familjen som stöttade honom. Han uppgav att han utsatts för falska anklagelser, hade tillhandahållit nödvändiga bevis till polisen och uppgav att han till fullo skulle samarbeta med utredningen för att bevisa sin oskuld. Naturligtvis är sanningen i fakta fortfarande okänd. Men Manchester United har verkligen stött på mycket problem den senaste tiden. Först utmanade Sancho Manchester United-tränaren på sociala medier, och nu har Anthony anklagats för våld i hemmet och klubbens förvärv. Många Manchester United-fans har fått nog av Glazers girighet. Manchester United möter för närvarande press från den allmänna opinionen på alla nivåer.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströjor Billigt,Manchester United Tröja, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 51 تاريخ : چهارشنبه 15 شهريور 1402 ساعت: 23:05

I den fjärde omgången av Premier League hölls striden mellan de två Premier League-jättaa, Arsenal och Manchester United, på Emirates Stadium. Efter 90 minuters hård kamp var det inte förrän i sista stund som vinnaren avgjordes. Mr. Rice, som precis tog på sig Fotbollströja Arsenal i somras, har till fullo visat sitt värde i det kritiska ögonblicket av matchen. Till sist vann Arsenal från 0-1 till 3-1.
I den här kollisionen mellan jättar har båda sidor skickat sina huvuduppställningar. I den första halvleken av matchen missade Havertz, som precis hade tagit på sig en ny Fotbolls Tröjor under den nya säsongen, ett tomt mål. Rashford hjälpte Manchester United att göra mål först, men två minuter senare kvitterade Odegaard för Arsenal. De två lagen gick in i den andra halvleken 1-1 och behöll ställningen till slutet av ordinarie tid. Fram till den 96:e minuten stod Rice upp och vände matchen. Jesus utökade poängen i nedräkningsperioden och slutligen slog Arsenal Manchester United med 3-1 hemma. I det här spelet rusade Rice, som värvades av Arsenal för 117 miljoner euro i somras, för att passa och stjäla bollen och ledde laget att vända situationen och vinna i sista stund. Efter den goda prestationen i de första matchea efter inledningen av den nya säsongen har han helt och hållet blivit en viktig spelare för Arsenal, och har även blivit erkänd av Arsenal-fansen.
I slutet av matchen bröt Arsenal in i topp 5 i Premier League med ett utmärkt resultat på 3 vinster och 1 oavgjort, medan Manchester United sjönk till elfte plats med endast 6 poäng efter 2 vinster och 2 förluster. Som världens liga nr 1 har Premier League alltid varit den mest konkurrenskraftiga, och ett litet spel kan hamna i ett dal. Den inteationella matchdagen är ett bra tillfälle att anpassa sig. Jag hoppas att de stora lagen kan visa ännu bättre prestationer när de kommer tillbaka.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Arsenal,Fotbolls Tröjor, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 52 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1402 ساعت: 9:39

I den fjärde omgången av Premier League hölls striden mellan de två Premier League-jättaa, Arsenal och Manchester United, på Emirates Stadium. Efter 90 minuters hård kamp var det inte förrän i sista stund som vinnaren avgjordes. Mr. Rice, som precis tog på sig Fotbollströja Arsenal i somras, har till fullo visat sitt värde i det kritiska ögonblicket av matchen. Till sist vann Arsenal från 0-1 till 3-1.
I den här kollisionen mellan jättar har båda sidor skickat sina huvuduppställningar. I den första halvleken av matchen missade Havertz, som precis hade tagit på sig en ny Fotbolls Tröjor under den nya säsongen, ett tomt mål. Rashford hjälpte Manchester United att göra mål först, men två minuter senare kvitterade Odegaard för Arsenal. De två lagen gick in i den andra halvleken 1-1 och behöll ställningen till slutet av ordinarie tid. Fram till den 96:e minuten stod Rice upp och vände matchen. Jesus utökade poängen i nedräkningsperioden och slutligen slog Arsenal Manchester United med 3-1 hemma. I det här spelet rusade Rice, som värvades av Arsenal för 117 miljoner euro i somras, för att passa och stjäla bollen och ledde laget att vända situationen och vinna i sista stund. Efter den goda prestationen i de första matchea efter inledningen av den nya säsongen har han helt och hållet blivit en viktig spelare för Arsenal, och har även blivit erkänd av Arsenal-fansen.
I slutet av matchen bröt Arsenal in i topp 5 i Premier League med ett utmärkt resultat på 3 vinster och 1 oavgjort, medan Manchester United sjönk till elfte plats med endast 6 poäng efter 2 vinster och 2 förluster. Som världens liga nr 1 har Premier League alltid varit den mest konkurrenskraftiga, och ett litet spel kan hamna i ett dal. Den inteationella matchdagen är ett bra tillfälle att anpassa sig. Jag hoppas att de stora lagen kan visa ännu bättre prestationer när de kommer tillbaka.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja Arsenal,Fotbolls Tröjor, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 54 تاريخ : سه شنبه 14 شهريور 1402 ساعت: 9:39

Vid UEFA:s prisutdelning besegrade den 23-årige Manchester City-anfallaren Haaland Messi och lagkamraten De Bruyne för att vinna Årets spelare för första gången i karriären. Bland de 5 röster som officiellt tillkännagivits av UEFA fick Haaland 352 poäng, Messi 227 poäng, De Bruyne 225 poäng, Gundogan 129 poäng, Rodri 110 poäng, varav Manchester City-spelare stod för 4 siffror.
Förra säsongen bidrog Haaland med 52 mål och 9 assist på 53 matcher i olika tävlingar iförd en Manchester City Tröja. Bland dem bidrog han med 36 mål och 8 assist på 35 Premier League-matcher och bidrog med 12 mål och 1 assist i 11 Champions League-matcher. Manchester City vann Premier League och FA-cupen och hjälpte laget till sin första Champions League-titel. Haalands säsong 2022-23, oavsett om det är prestationea eller utmärkelsea han har vunnit, är otrolig. Haalands utmärkelse för årets spelare i UEFA signalerade också att en ny era hade börjat. Haaland är den första spelaren att vinna prisea FWA, PFA Player of the Year och UEFA Player of the Year sedan Ronaldo 2008.
Han vann Triple Crown vid 22 års ålder, vilket bevisade än en gång hur viktigt det är för en spelare med enastående styrka att välja ett korrekt lag och en passande Fotbollströjor Billigt. Den senaste tiden har Haalands prestation inte varit stabil, och denna utmärkelse tros inspirera honom igen. Fortsätt jobba hårt för den nya säsongen och fortsätt att leda Manchester City för att skapa briljans. Samtidigt, grattis till Manchester Citys tränare Pep Guardiola för att han vann UEFAs herrtränare.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Tröja,Fotbollströjor Billigt, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 46 تاريخ : شنبه 11 شهريور 1402 ساعت: 1:18

Det europeiska sommarens transferfönster är på väg att stänga, och de stora lagen gör slutspurten för värvningar. Enligt rapporter har Inter Milan och Baye München nått en överenskommelse om övergången av Pavard, och den franske försvararen kommer snart att bära Inter Milan Tröja.
Det är underförstått att det totala priset för Pavards övergångssumma är 32 miljoner euro. Det som är förvånande är att denna övergångssumma kommer att uppdatera rekordet för en enda övergångssumma i Serie A i sommar. På grund av ekonomiska skäl skriver Serie A-lag i allmänhet på i sommar i form av lån eller visumfritt. Även om Milan spenderade 114 miljoner euro för att signera 8 nya hjälpmedel efter att ha sålt Tonali, var det maximala enstaka beloppet bara 28 miljoner euro. Övergångsperioden går mot sitt slut och Pavards 32 miljoner euro blir den högsta övergångssumman i Serie A i sommar.
Den 27-årige Pavard är huvudstyrkan för Frankrikes VM-mästare 2018. Spelat för Baye i 4 år, spelat 163 gånger, bidragit med 12 mål och 12 assist för laget. Det är underförstått att Baye från början var ovilliga att låta Pavard gå, men Pavard hade idén att lämna laget mycket tidigt. Han har alltid varit ivrig att visa sig i positionen som mittback, varför han valde Inter Milan, eftersom Inter Milans taktik tillåter Parva att spela den önskade rollen i lagets taktiska system. Denna övergång är utan tvekan en viktig vändpunkt i Pawars karriär, men det är också en ny milstolpe full av möjligheter och utmaningar. Paval, som tog på sig en ny Matchtröjor Fotboll, behöver bevisa sig i den nya miljön och bidra till laget.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Inter Milan Tröja,Matchtröjor Fotboll, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 49 تاريخ : چهارشنبه 8 شهريور 1402 ساعت: 23:14

I den andra omgången av Bundesliga den nya säsongen slog Baye Augsburg med 3-1 på hemmaplan. Till glädje för de 70 000 Baye-fansen i publiken gjorde Kane, som precis tog på sig Fotbollströja FC Baye München under den nya säsongen, två mål i Bundesliga för första gången, vilket hjälpte Baye att vinna två raka Bundesliga-vinster under den nya säsongen och ackumulera 6 poäng. Kane bidrog med 3 mål och 1 assist i 2 Bundesliga-matcher och bevisade återigen sin personliga styrka.
Förra helgen avslutade Kane sin debut i Bundesliga och hjälpte Baye att slå Werder Bremen med 4-0 på bortaplan med 1 mål och 1 assist. Den andra omgången av Bundesliga är Kanes officiella hemmadebut efter att han kommit med. I den här matchen var Bayes tur också mycket bra. Motståndarens självmål gav Baye ledningen. Efteråt fick Baye en straffspark och Kane gjorde mål. Kane var i utmärkt form i andra halvlek och gjorde två mål. Men Bayes försvar var inte lufttätt, och gjordes ändå av motståndaren i sista stund. Slutresultatet fastställdes till 3-1 och Baye vann två raka segrar. I poängen efter matchen gjorde den 30-årige Kane den högsta poängen i matchen, och han erövrade otaliga Bundesliga-fans med sin enastående prestation. Och Kanes underbara prestation gjorde honom också till den tredje spelaren i Bayes historia att göra 3 mål i karriärens två första Bundesliga-matcher. Den sista går tillbaka till Adolfo Valencia för 30 år sedan.
Baye spenderade en övergångssumma på 100 miljoner euro i somras för att låta Kane ta av sig Tottenham Hotspur Tröja och gå med i Bundesliga. Det är oundvikligt att Kane, som redan är 30, kommer att ifrågasättas, men Kanes enastående prestation har visat en spelare i världsklass. Spelaas stil. Den nya säsongen har precis börjat och Kane kommer att fortsätta att uppdatera en rad rekord i Bundesliga och Baye. För närvarande innehas Bundesligas poängrekord för en säsong av Lewandowski. Han gjorde 41 mål säsongen 2020-21. Kan Kane slå Lewandowskis rekord? Låt oss se fram emot fler underbara framträdanden från Kane.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströja FC Bayern München,Tottenham Hotspur Tröja, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 55 تاريخ : سه شنبه 7 شهريور 1402 ساعت: 0:09

Ittihad från Saudi League är mycket intresserad av Liverpools stjäa Salah och har redan lagt ett bud på 60 miljoner pund, men avvisades av Liverpool. Ittihad valde dock inte att ge upp utan förberedde snabbt ett nytt erbjudande, som måste tillåta Salah att bära Saudi League Fotbollströjor Billigt. Enligt en rad medier i Saudiarabien och England har nyheten att Salah lämnar Liverpool bekräftats. Ittihad är villig att ge en övergångssumma på mer än 100 miljoner pund och ge Salah den högsta lönen över Ronaldo.
Salah har varit den viktigaste spelaren i lagets frontlinje sedan han tog på sig Fotbollströja Liverpool 2017. Och under sin effektiva period gjorde han 187 mål och 90 assist för Liverpool, och vann Guldstöveltrofén 3 gånger. Även om Salah är 31 år gammal är hans roll i Liverpool fortfarande oersättlig. Salahs genombrott och offensiv till höger är nyckeln till lagets förmåga att göra mål. I de två matcher som har spelats under den nya säsongen har Salah uppnått en stabil data på 1 mål och 1 assist.
I dagsläget är det fortfarande 2 år kvar av kontraktet mellan Salah och Liverpool. Efter att Saudi League fortsatte att öka sitt erbjudande har både Liverpool och Salah själv ändrat sin inställning till denna transaktion. De två sidoa för närvarande i aktiva förhandlingar. För Saudi League, bland de bästa europeiska spelaa, är Salah definitivt den mest inflytelserika spelaren i Mellanöste, till och med över Messi och Ronaldo. Det är därför Saudiligan är villiga att betala ett så högt pris för att värva Salah. Men jag måste säga att Salahs avgång utan tvekan kommer att göra Liverpools ursprungligen stabila anfallare oförutsägbar.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Fotbollströjor Billigt,Fotbollströja Liverpool, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 54 تاريخ : جمعه 3 شهريور 1402 ساعت: 22:51

Liverpools mittfältare McAllisters röda kort mot Bouemouth i andra omgången av Premier League har upphävts efter ett överklagande. McAllister kommer att fortsätta bära Liverpool Tröja i nästa Premier League-match mot Newcastle.
Förra helgen, i matchen mellan Liverpool och Bouemouth, sparkade McChrystal av misstag motståndarens vad och fick till slut ett rött kort av domaren. McAllister drabbades också av tre matchers avstängning och kommer att missa matcher mot Newcastle, Villa och Wolves. Liverpool var mycket missnöjda med straffen och lämnade in relevant bevis för att överklaga till FA. Slutligen, efter omanalys av den oberoende regelkommittén, har den senaste straffen utfärdats, vilket annullerar McAllisters avstängningsstraff på tre spel.
Det här är goda nyheter för Klopp och Liverpool. Liverpools mittfältarkonfiguration är trots allt inte särskilt riklig. I somras flyttade McAllister från Brighton till Liverpool för 42 miljoner euro. Iförd Matchtröjor Fotboll nr 10 har han redan intagit positionen som Röda arméns främsta mittfältare. Det förväntas att McAllister kan prestera offensivt i nästa Premier League-matcher och hjälpa Röda armén att vinna fler segrar.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Tröja,Matchtröjor Fotboll, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 60 تاريخ : پنجشنبه 2 شهريور 1402 ساعت: 0:27